231002 Penny har tävlat Högre spår * 2

I helgen var Hanna och Penny ute på tävlingsbanan igen. Penny är väldigt duktig på specialen men det händer nått på lydnaden som hon, trots att hon kan momenten, inte genomför. Hanna valde att bryta helt ena dagen och bröt fria följet ena dagen. Genomförde och fick poäng på vissa moment men det skulle inte räcka till uppflytt så hon avstod även platsliggningen.

Så här skrev Hanna själv:

Ingen lyckad tävlingshelg.. Även idag gjorde hon en fin special men lydnaden gick åt skogen. Hon gick fint utanför planen men fria följet fungerade inte alls. Bröt momentet och genomförde sedan resterade moment. Försökte peppa henne och fick använda extra kommandon så poängen blev inte bra.. men vi lyckades få ihop några ynkliga poäng på skall och hopp vilka vi tidigare nollat varje gång vi startat högre. Får se om det blir några tävlingar nästa år eller om hon får bli pensionär