Hundarna

I dagsläget finns det två hundar i kenneln. Vinna, som gett kenneln sitt namn och som är yngst samt Humla som är dotter till min första hund Neo som inte längre finns med oss.

 Esset Inlicios Witch Abroad ”Esset”

Född: 2019-03-07
Esset är född på Inlicios kennel i Melhus utanför Trondheim. Esset är en av fyra tikar i en kull på totalt 6 valpar. Kullens tema är hämtat från Terry Pratchetts boktitlar. Eftersom Vinna fått ge det kaxiga kennelnamnet Vinnarens så kan ju nästa hund inte heta nått mindre kaxigt så det fick bli ett Ess i leken (flocken)

 vinnahuvud Vildandens Excel Af Pixboot ”Vinna”

Född: 2011-08-25
Vinna är född på Vildandens kennel i Malmö. Vinna är en av två tikar i en kull på totalt 8 valpar i datakullen efter Pixel och Boots. Excel betyder överträffa, överglänsa så vad passar bättre än att kalla henne för Vinna? Vinna har också fått ge namn åt kenneln så hon blev mamma till Vinnarens första kull med 6 valpar.

Hundar som inte längre finns med oss:

 humlahuvud Sävikens Bumblebee af Nema ”Humla”

Född: 2005-04-21   Död 2019-05-24
Humla är född på Sävikens kennel i Torslanda utanför Göteborg. Humla är en av 9 valpar från Neos kull. Tyvärr gjorde en rad omständigheter att Humla aldrig användes i avel. Hon har istället varit min bästa tävlingskompis och en fantastiskt kompis och medhjälpare på jakt.

 

 neohuvud Aha Phoenix Coyotes Phantom ”Neo”

Född: 2001-05-11   Död: 2015-06-22
Neo föddes på Kennel Aha i Malmberget  som enda hanen i en kull på fem valpar. Neo var en trygg och stabil hund hela sitt liv. Han introducerade mig i hundvärlden och har lärt mig väldigt mycket. Han hade nog blivit än mer framgångsrik än vad han blev om han haft en mer erfaren förare. Neo har en kull efter sig och bor tillsammans med dottern Humla