180825 Esmeralda gör Wt debut

Det är inte alltid som resultat och poäng avspeglar känslan från ett prov. Idag debuterade Isa med Esmeralda på Wt i Borås.

Första övningen var svår och Esmeralda hittade inte dummiesen, något som fler fick erfara på den stationen. Övriga stationer löste hon bra men hade antingen något ljud eller knallade. Så här skriver Isa:

Igår gjorde vi WT i borås. Esmeralda presterade jättebra efter hennes förmåga, men gav ifrån sig ljud så vi fick inga poäng  på de två sista fick hon för sig att sticka innan kommando, så då blev det definitivt inga poäng Men trots det är jag nöjd med hur hon arbetade och vi tränar vidare inför nästa gång .

40139031_2221943147833201_8786987781734793216_n

När Isa ringde efteråt så lät hon så glad! Märktes att de hade haft en härlig känsla på Wt:t och det är faktiskt det viktigaste, då kommer resultaten med tiden. Jag tycker det var oerhört tufft att bara komma iväg och starta efter att ”bara” ha tränat själv. Det är svårigheten med apportering, man behöver ofta vara flera.

Essies sida uppdaterad