211023 Zoey har tävlat Nosework

På självaste 5 års-dagen startade Sara Zoey (V G Sikta) på Nosework TEM tävling.

246941642_2924504887804406_2977866810426131975_n

Så här skrev Sara om tävlingen

Zoey var jätteduktig! Hon fick nos på doften i fordonssöket men det blåste så mycket så hon gick mot det andra fordonet tillslut. Hade hon fått lite mer tid på sig så hade hon hittat den. Men tyvärr precis när hon började gå mot gömman så tog tiden slut. 
Utomhussöket klarade hon galant! Blev väldigt överraskad när hon markerade så fint då hon varit lite slarvig och hon även tyckt utomhussök varit svårt.
Behållarsöket gick också galant, det klarar hon oftast på tävlingarna!
Inomhussöket var jag lite slarvig. Såg hur hon fick upp doften och var på väg att markera, men så gick hon därifrån. Då bad jag henne att markera men hon gjorde en markering ovanför doften. Visste till 99% att den var under hennes markering. Men hojtade ändå till. När jag väl hade hojtat till så gjorde hon markering på rätt ställe. Hade jag väntat ut henne lite till så hade hon gjort rätt. Men det är bra träning för både henne och mig. Väldigt roligt också! Hon klarade i alla fall 2/4 sök vilket jag är väldigt stolt över! 🥰🐾
Stort grattis till en fin tävling och två sök med full pott! Zoey uppsida uppdaterad.