210519 Esset känd mental status

Vi hade tur och kom med på en återbudsplats på mh:t som anordnades av Timrås brukshundklubb ikväll. Har försökt få till ett BPH men av olika anledningar har det aldrig gått att ordna så när detta tillfället gavs så hakade vi på.

Esset genomförde mh:t utan problem och med en ständigt positiv attityd. För Esset är allting roligt även om spökena gjorde henne rejält upprörd. Att jaga bytet och busa med personen i avståndsleken var skoj. Skämselmomenten tyckte hon inte var särskilt skrämmande utan ganska spännande att utforska.

Esset mh_Moment

Esset mh_Moment(2) Esset mh_Moment(3) Esset mh_Moment(4) Riktigt nöjd med Essets resultat som visade precis vilken positiv och energisk hund hon är och med den inställning till livet så är ingenting nått problem.

Mh

Essets sida uppdaterad och har även gjort en sida med Mh resultatet och film från beskrivningen.