200927 Esset ny tittel RLD F

Idag har vi tävlat Rallytävling fortsättningsklass igen och det gick alldeles utmärkt så låt mig presentera SEVCH RLD N RLD F Inlicios Witch Abroad ”Esset”

20200927_141219

Starten var länge osäker då jag stukade min fot ordentligt i fredags. Foten svullnade rejält igår eftermiddag men den gick ner senare på kvällen så jag bestämde mig för att åkt och pröva i alla fall en bana.

På bana A var det vanlig marsch hela vägen och på bana B var det spring delar av banan. Jag skulle starta A banan först. 

Banvandring med kryckor sen var jag lätt illamående men att gå utan kryckor när det var dags för start gick ändå bra. För att  kunna gå utan att halta så kunde jag inte fokusera på nästa skylt vilket jag normalt gör. Esset var trots annorlunda upplägg och rörelser från matte jätteduktigt och det kändes som en kvalificerande runda. Det var det så då strök jag mig från bada B för det hade jag nog ändå inte fixat.

20200927_135354 20200927_140928

Essets sida och rallysida uppdaterade