180616 Känd mental status, 1a på skott

Idag inleddes kennelträffen på riktigt med mentalbeskrivning (mh) för Vinnarens gyllene kull. Pga löp, resor och lite annat så blev det i slutändan bara två hundar som genomförde sitt mh. Vi såg först några andra hundar, däribland tollare från njupavallens.

Före lunch vad det dags för Hanna och Penny. Penny genomförde mh:t utan problem och med de raktioner som Hanna hade förväntat sig. Social, lekfull, blev inte särskilt rädd, bara spökena som hon tyckte var lite läskiga så att hon blev lite arg. Fina avreaktioner på dumpe, skramlet och spökena och helt oberörd av skotten. Härligt att se!!! Grattis Hanna till ett väl genomfört mh. Penny sida uppdaterad med resultatet.

DSC_2550 DSC_2558 DSC_2562

DSC_2565

Direkt efter lunchpausen var det dags för Ida och Flamma. Även hon aggerade enligt Idas förväntningar. Mer kamp och jaktlust och än mer social. Även Flammas resultat visade på en mycket social och lekfull, orädd och nyfiken men fina avreaktioner i alla momenten och helt oberörd av skott. Så skoj att se!!! Grattis Ida till ett väl genomfört mh. Flammas sida uppdaterad med resultatet.

DSC_2574 DSC_2576 DSC_2583 DSC_2600 DSC_2608