160716 Vinna 5:a i Ökl WT

Fortfarande inget löp så jag anmälde Vinna till ett WT i Järvsö.

DSC_2906

Var inte särskilt sugen på WT när jag åkte och Vinna kändes inte som vanlig när vi kom fram. Småpipig och lite låg. Men ja ja har man åkt så har man. Det kunde inte ha börjat sämre.

Vi startade på station nr 3 och Vinna knallade för första gången i sitt liv. På andra stationen som var en markering i mycket slyig terräng så sökte hon lite väl yvigt men löste uppgiften själv. Hade tänkt bryta efter tredje stationen som var en lång transport och sedan en lång dubbelmarkering på en nyslaget höåker. Hon var lite yvig men löste ändå uppgiften ok så jag bestämde mig för att ta ytterligare en station. Skott under transport och sedan en dirigering. Supernice! 20p. Sista stationen var en enkelmarkering som många nollade. Vinna löste den snyggt men gjorde en liten runda förbi kastaren på vägen in. Väldigt nöjd över att jag fortsatte för hon var riktigt bra på slutet. Vi slutade på 64p trots nollan. Det räckte till en 5:e placering då de flesta nollade någon station.